Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ...ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑΣ!

ΌΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΜΕ....
Σήμερα είναι μια πολύ μεγάλη μέρα! Ο καθένας από μας πρέπει να πάρει θέση:

Τα πολιτικά δρώμενα στο τόπο μας είναι επικίνδυνα, έχουν πέσει πλέον οι μάσκες, δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα. Σήμερα θα συνεδριάσει η βουλή των Ελλήνων, …και θα αποφασίσουν οι δοτοί υπηρέτες.

Θα αποφασίσουν  για μας, χωρίς εμάς! Θα κάνουν ότι κάνουν, …και θα πούνε ότι τους χρωστάμε και χάρη, το κάνουν για το καλό μας!

 Τα θρασίμια θέλουν να μας πείσουν ότι δίνουν και πατριωτικό αγώνα για το καλό της χώρας, - ποιάς χώρας; φυσικά ΟΧΙ της ΔΙΚΗΣ μας χώρας.

Η δική μας χώρα χρειάζεται άλλες πολιτικές. Πολιτικές που να σέβονται πρωτίστως την νοημοσύνη των ανθρώπων που ζουν σε αυτή τη χώρα.

Πολιτικές ώστε ο πλούτος που παράγουν αυτοί που κατοικούν και εργάζονται σε αυτή τη χώρα, τουλάχιστον να τους εξασφαλίζει τα προς το ζην, έστω και λόγο συγκυρίας.

Ούτε αυτό δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν, ούτε το ψωμί απ το  ψωμί  μας, οι άθλιοι τυχοδιώχτες!

Ε, αφού έτσι θέλουν σήμερα να βουλιάξει η Αθήνα και όλες οι πόλεις της χώρας μας, της δικής μας χώρας των ανθρώπων της δουλειάς του χεριού και του μυαλού.
Όλο το ανθρώπινο μελίσσι που παράγει αυτόν τον πλούτο σε αυτόν τον όμορφο τόπο! να φωνάξουμε δυνατά! Κάτω τα ξερά σας από την ζωή μας, στα τσακίδια δουλικά της απανθρωπιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου