Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Ρε Αλέξη βάλθηκες να μας τρελάνεις?
Όχι ρε δεν θα τρελαθούμε γιατί ξέρουμε που το πάτε… επένδυση για το μέλλον των  αφεντικών σας, και εις βάρος μας θέλετε να κάνετε.
Για τον πρωθυπουργό της Ελλάδος πρόκειται τον κ Αλέξη Τσίπρα, που μου άναψε τα λαμπάκια  με τη συνέντευξη που έδωσε στα κανάλια της διαπλοκής, όπως ο ίδιος είπε.
Τον άκουσα να καλεί σε [ειλικρινή συζήτηση!] τους αγρότες και όλες της κοινωνικές ομάδες που βρίσκονται στους δρόμους αυτό τον καιρό…
προσωπικά δεν τον πίστεψα και νομίζω με το δίκιο μου… γιατί ότι έχω δει και ακούσει από τον Αλέξη, το κόμμα του το ΣΥΡΙΖΑ, (ως αντιπολίτευση ακόμη) αλά  και την συγκυβέρνηση του, με τους ΑΝΕΛ, ήταν πάντα ψέμα!
 Είπε κι άλλο ψέμα, μεγάλο… [δεν αναλάβαμε λέει την κυβερνητική εξουσία για να προχωρήσουμε στην πεπατημένη!] …εδώ, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!
Εκτός κι αν εννοεί ως μη πεπατημένη τον τρόπο που χειρίζεται τα ζητήματα… δηλαδή τον ευτελισμό που προκάλεσε στην έννοια αριστερά… αλά και την προσπάθεια του  να εφαρμόσει τα δύο προηγούμενα, συν ένα ακόμη μνημόνια σύνολο τρία, σε ένα.
Αν εννοούσε αυτό ως μη πεπατημένη, δεν χρειαζόταν να το επικαλεστεί καθόλου στα κανάλια, το ξέρουν πολύ καλά αυτοί που τον εμπιστεύτηκαν ως ικανότερο για να μας δώσει τη χαριστική βολή.
Ναι ρε Αλεξάκο, η μέθοδος είναι πέρα για πέρα η πεπατημένη, από την ώρα που προσθέτει βάρη σε έναν είδη υπέρ φορτωμένο λαό, ο τρόπος δεν έχει καμία αξία το αποτέλεσμα μετράει… αλλού τα σάπια λοιπών.
-Το πρόβλημα σας δεν είναι μόνο τα λεφτά, (αυτό είναι δευτερεύον) το κύριο είναι η διάλυση του κοινωνικού ιστού… που στο μέλλον θα φέρει για το κεφάλαιο κι άλλα, πολλά  λεφτά…
Που ξεκινάει από της εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα, όπως είναι η υγεία η πρόνοια, και άλλα, για να καταλήξει στην κατάργηση της σύνταξης.
Όλα αυτά θέλετε να τα ισοπεδώσετε ως δικαιώματα του λαού και να τα κάνετε δώρο στα ιδιωτικά συμφέρονται που με ζήλο υπηρετείτε.
Δηλαδή τα κλεμμένα κεφάλαια, (φούσκες) πού πλεονάζουν και δεν βρίσκουν χώρο να αναπαραχθούν, παραχωρείτε εσείς τη δημόσια φροντίδα του λαού, αλά και την περιουσία του, για να μεγαλώσει ακόμη ποιο πολύ η φούσκα!
και μετά, τι, ρε Αλεξάκο? ποιο το επόμενο βήμα, σε ένα λαό που δεν θα έχει αγοραστική ικανότητα ούτε για τα απαραίτητα? δεν περιμένω απάντηση, το ερωτηματικό μπήκε μόνο του...
άλλωστε δεν υπάρχει απάντηση από αστό διαχειριστή – αναλυτή, γιατί δεν θέλει να δεχτεί πως ο κύκλος του συστήματος που τον θρέφει έχει κλείσει οριστικά και αμετάκλητα.   







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου