Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Αυτα είνα Καθρεφτάκιαγια Ιθαγενείς κ Παπουτσή


Καλά, δεν ντρέπεται ο Παπουτσής; ...



ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!!!
Εθνικοί ευεργέτες της Αστυνομίας!
Σε εκδήλωση απόψε στο Μέγαρο της Μουσικής, ο υπουργός της -κατ’ ευφημισμόν- Προστασίας του Πολίτη, Παπουτσής, απένειμε χρυσά δάφνινα βραβεία σε εφοπλιστές, επιχειρηματίες και τραπεζίτες, για την προσφορά τους στην ΕΛ.ΑΣ.
Εκτός από τον Πατέρα, το Μελισσανίδη και το Βαρδή Βαρδινογιάννη, οι υπόλοιποι «ευεργέτες» ήταν οι Σάλλας (Πειραιώς), Νανόπουλος (Eurobank), Κωστόπουλος (Alpha Bank), Παπαδόπουλος (Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο).
Καλά, δεν ντρέπεται ο Παπουτσής; …


2 σχόλια στο Καλά, δεν ντρέπεται ο Παπουτσής; …


  • Και όμως έχει τη σημασία του: 1ον βράβευσε τους εφοπλιστές που χτίζουν τα καράβια τους σε εκτός Ελλάδος ναυπηγεία, έτσι γίνονται σύμμαχοι με την κυβέρνηση ώστε να αυξηθεί η ανεργία, …και αφού η ανεργία γίνει φόβος, …τότε η κυβέρνηση παίρνει τα μέτρα για να μας στείλει στα τάρταρα, νομικά και κατοχυρωμένα.
    Για τους ίδιους λόγους βράβευσε και τους άλλους «ευυπόληπτους» …για να μπορέσουν όλοι μαζί, γιατί είναι λίγοι και είμαστε οι πολλοί, να μας ρεμβάσουν ξυπόλητους!
    Όσο για της προσφορές και της δωρεές προς την αστυνομία: δικό τους είναι το μαγαζί, της δικές τους ανάγκες εξυπηρετεί. Επομένως δεν είναι ούτε δώρα ούτε προσφορές, είναι καθρεφτάκια για ιθαγενείς!
    Κάνουν όμως λάθος αν νομίζουν ότι με την ιθαγένεια, θα μας ρημάξουν και την οικογένεια. Άδικος κόπος, τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί, ξέρουν ποιο είναι το σπίτι τους, άμα έρθει η ώρα, …θα ανοίξουν τον οδηγό της ιστορίας. …και (Εδώ δεν υπάρχουν λάθη)
  • δημητρης
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ……….
  • Το σχόλιό σου είναι προς έγκριση
    http://www.edomilas.blogspot.com/ Δημήτρη μπες εδώ θα βρεις κι άλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου